اخبار منتخب خبرگزاری مهر در کرمان

سوژه های خبری و پیشنهادات خود را به آدرس mehrkerman@yahoo.com ارسال کنید

اخبار منتخب خبرگزاری مهر در کرمان

سوژه های خبری و پیشنهادات خود را به آدرس mehrkerman@yahoo.com ارسال کنید

ارتقا سیستمهای تولید و فرآوری پسته ضروری است

ارتقا سیستمهای تولید و فرآوری پسته برای حفظ بازارهای جهانی ضروری است  

کرمان - خبرگزاری مهر: رئیس اداره نظارت و کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان بر ضرورت رعایت استانداردهای بهداشتی و بسته بندی مطلوب در راستای حفظ بازارهای جهانی تاکید کرد.

 کرمان - خبرگزاری مهر: رئیس اداره نظارت و کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان بر ضرورت رعایت استانداردهای بهداشتی و بسته بندی مطلوب در راستای حفظ بازارهای جهانی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در رفسنجان، نادر درکی عصر دوشنبه در همایش فرآوری و بهداشت پسته در رفسنجان با اشاره به نقش تولید و فرآوری پسته در افزایش صادرات این محصول گفت: روش تولید و فرآوری پسته در کشور باید ارتقا یابد.

درکی اظهار داشت: روش تولید و فرآوری پسته در کشور باید ارتقا یابد تا ما محصول قابل اطمینان تری تولید کنیم.

وی عنوان کرد: هر چه کیفیت پسته بالاتر برود و ریسک پذیری صادرکننده کمتر شود در عمل با قیمت بهتری صادر خواهد شد.

وی افزود: ارتقا فرآوری و نگهداری پسته همچنین سبب می شود تا سلامت پسته را که یکی از مهمترین محصولات کشاورزی است در بازارهای داخلی و خارجی تضمین کنیم.

درکی بیان داشت: با بالا بردن فرهنگ نگهداری و بسته بندی پسته می توان محصول بهداشتی تری داشته زیرا بسته بندی بهداشتی پسته نیاز به آگاه سازی و بالا بردن سطح دانش باغداران و کشاورزان دارد.

رئیس اداره نظارت و کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با اشاره به مشکلات بخش فرآوری و تولید پسته بیان کرد: زمان برداشت، حجم انتقال پسته به ترمینالهای ضبط و نوع بسته بندی و نگهداری پسته باید اصلاح شده و روی آن کار شود.

همایش فرآوری و بهداشت پسته که با حضور کارشناسانی از 14 دانشگاه علوم پزشکی و جهاد کشاورزی استانهای پسته خیز در رفسنجان برگزار شده بود عصر امروز به کار خود پایان داد.